Известие

Collapse
No announcement yet.

Проблем след удар с дупка

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Проблем след удар с дупка

Привет на всички колеги!Търсих подобна тема и намерих ,но със различни симптоми така че...ето.
    Вчера попаднах на дупка дълбока около 15 че и повече см.След това нещастие дори и при по малки дупки или дори неравности потърпевшата страна на предницата се разхлопа значително,а и не само-като карам на прав и равен участък волана ми не е в идеална позиция, а е леко завъртян в посоката на удара с дупката(в случая в дясно).Иначе не ми се струва да дърпа дори и при спиране.Дали са само накрайници и джанта или ще да е нещо ДЕБЕЛО?
    Alfa Romeo 147 1,6TS 120hp 2001

Първоначално публикувано от ggionkov Покажи съобщение
    Привет на всички колеги!Търсих подобна тема и намерих ,но със различни симптоми така че...ето.
    Вчера попаднах на дупка дълбока около 15 че и повече см.След това нещастие дори и при по малки дупки или дори неравности потърпевшата страна на предницата се разхлопа значително,а и не само-като карам на прав и равен участък волана ми не е в идеална позиция, а е леко завъртян в посоката на удара с дупката(в случая в дясно).Иначе не ми се струва да дърпа дори и при спиране.Дали са само накрайници и джанта или ще да е нещо ДЕБЕЛО?
    Иди в сервиз да я вдигнат и да видят. Окачването е доста комплексно. Ако имаш пълно каско иди при дупката и се обади на мобилната група
    Alfa 156 1.9 JTD 16V M-Jet SW (07.2003)
    156 1.8TS 16V (01.2001)
    147 1.6TS 16V 120hp (11.2001)
    0879369082

Comment

Working...
    X